Andele til salg

ANDELE TIL SALG I ANDELSBOFÆLLESSKABET KAMILLEENGEN I HJORTSHØJ

Kamilleengen er et bofællesskab, hvor vi ikke alene er fælles om haveredskaber og vaskemaskiner, men også om traditioner, arbejdsdage og fællesspisning 4 dage om ugen (mandag-torsdag).

Samtidig er vi også et fællesskab i udvikling og ved, hvor vigtigt det er, at vi hele tiden skaber plads til forskellighed.

Vi tilstræber mangfoldighed i sammensætningen af beboere og er en god blanding af mennesker i alle aldre fra 1 til 76 år. Pt. er vi 17 børn og unge i alderen 1-18 år samt 30 voksne fordelt i 18 huse.

Se andele her: https://bofaellesskab.dk/ledige-boliger/se-boliger og søg på Kamilleengen.

Yderligere info om Kamilleengen, regnskaber, budgetter mv finder du her: https://kamilleengen.dk/salgsoplysninger/

Er du og din familie nysgerrige på, om det er noget for jer, så kom ud og kig ind i huset, der er til salg, se vores fantastiske have, fodboldbane, legeplads og fælleshus (335 m2), og få en snak med nogle af Kamilleengens beboere.

Kom ud og se huset. Kontakt os via: andeltilsalg@kamilleengen.dk.  Så finder vi et tidspunkt til fremvisning hvor det passer ind. 

Interesseret i at købe en andel i Kamilleengen?
Alle, der har taget stilling til, at de vil et fællesskab – frem for ‘bare et hus’ -, og som derfor har været herude til åbent hus eller rundvisning, inviteres til at sende en skriftlig ansøgning. Send en ansøgning til andeltilsalg@kamillengen.dk, med kort beskrivelse af jer og hvorfor I er interesseret i at flytte i bofællesskab. Ved ansøgningen skal der vedlægges en bekræftelse fra banken på at I har økonomisk mulighed for at købe huset (I behøver ikke uddybe financieringen nærmere). 

Bosætterudvalget holder løbende dialog igang. 

Velkommen til.