Andel til salg

EN ANDEL TIL SALG I ANDELSBOFÆLLESSKABET KAMILLEENGEN I HJORTSHØJ

Kamilleengen er et bofællesskab, hvor vi ikke alene er fælles om haveredskaber og vaskemaskiner, men også om traditioner, arbejdsdage og fællesspisning 4 dage om ugen (mandag-torsdag).

Samtidig er vi også et fællesskab i udvikling og ved, hvor vigtigt det er, at vi hele tiden skaber plads til forskellighed.

Vi tilstræber mangfoldighed i sammensætningen af beboere og er en god blanding af mennesker i alle aldre fra 1 til 76 år. Pt. er vi 17 børn og unge i alderen 1-18 år samt 30 voksne fordelt i 18 huse.

Boligerne er lyse og rummelige række/klyngehuse og den andel, der er til salg, har spisekøkken, badeværelse, stue samt fire værelser. Kvadratmetermæssigt er den på 113m2 inkl. udnyttet kælderetage. Huset er i forskudte planer og rigtig godt udnyttet.

Pris på Højager 64 (113m2):

Andelspris: 2.314.235 kr. incl. godkendte forbedringer.

Andelsudgifter: Husleje, incl. fællesudgifter og varme acconto: 3728 kr.

Overtagelse: overtagelse hurtigst muligt.

Forbedelser udført: Overdækket terrasse i haven + ny trappe ned fra Stuen. + Diverse inde i boligen. Ekstra tagvindue, hvidmalede troldtekt.

Yderligere info om Kamilleengen, regnskaber, budgetter mv finder du her: https://kamilleengen.dk/salgsoplysninger/

Fotos kan ses på: https://kamilleengen.dk/billeder-salg/

Er du og din familie nysgerrige på, om det er noget for jer, så kom ud og kig ind i huset, der er til salg, se vores fantastiske have, fodboldbane, legeplads og fælleshus (335 m2), og få en snak med nogle af Kamilleengens beboere.

Kom ud og se huset. Kontakt os via: andeltilsalg@kamilleengen.dk.  Så finder vi et tidspunkt til fremvisning hvor det passer ind. 

Interesseret i at købe en andel i Kamilleengen?
Alle, der har taget stilling til, at de vil et fællesskab – frem for ‘bare et hus’ -, og som derfor har været herude til åbent hus eller rundvisning, inviteres til at sende en skriftlig ansøgning. Send en ansøgning til andeltilsalg@kamillengen.dk, med kort beskrivelse af jer og hvorfor I er interesseret i at flytte i bofællesskab. Ved ansøgningen skal der vedlægges en bekræftelse fra banken på at I har økonomisk mulighed for at købe huset (I behøver ikke uddybe financieringen nærmere). Ansøgningsfrist + godkendelse fra banken er d. 31. Maj.

Bosætterudvalget holder løbende dialog igang. Ved mange interesserede gives der besked til de ansøgere, der inviteres til samtale.
Samtaler afholdes d. 4. Juni.

Ansøgningsfrist + godkendelse fra banken er d. 31. Maj.